Ilmoitukset pelitilassa ja Älä häiritse -tilassa

Jos Kaspersky Password Manager on asennettu laitteelle Kasperskyn kanssa ja pelitila tai Älä häiritse -tila on käytössä, Kaspersky Password Manager -ilmoituksia ei näytetä tilanteissa, joissa sovellusta käytetään koko näytön tilassa, kun peliä pelataan, kun videopuhelua käytetään tai kun elokuvaa katsotaan. Kun siirryt pois pelitilasta tai Älä häiritse -tilasta, Kaspersky Password Manager näyttää kaikki ilmoitukset tapahtumista ajalta, jonka olit varattuna. Sellaisia tapahtumia koskevia ilmoituksia ei näytetä, jotka eivät enää ole ajankohtaisia.